Psykiatrien som forgangsbillede for det omliggende samfund.


Det siger sig selv vel eller og dog vel gør det ej!


Den menneskelighed og krstne medmenneskelighed der ligger i hospitalets regi. Skal ses som et udtryk for historisk og dansk. Specifikt RigsHospitalet og det skal der værnes om da det også har sin beettigelse og er et faktum af dets omlæggendes umenneskeligheds behandling af hinanden – og det kan vi heller ikke være bekendt. Endnu mindre her end i Udlandet....


Er vi syge skal vi helbredes. Cuba har vaccine for Kræft. Tyskerne har i ti år eksperimenteret med vaccine – næsten. Det er vigtigt at vi anerkender at vi er et eksperiment der ligger vores skæbne i andres hænder. Så kan man kalde det to smøger om dagen eller en Gratis PN. Smøg eller Dronning Ingrid ChesterField. Men i Arabisk forstand af hospitalet som det kendes i Europæisk kultur er der tale om at den Somatisk lidende skal efter behandling regreer for at genopbygge sin styrke eller velbefindende til det niveau som var før sygdommen og dermed helbredes til gavn for alle. Ligesom alle er enhver bekendt med at det gælder for alle i Danmark og til evig tid.


Grunden til at jeg skriver om Somatiske og fysiske lidelser er at det netop er denne mangel på menneskelighed i det danske hospitalsvæsen, som også hjertelæge ved Rigshospitalet har nævnt – Gøsta Petersson. Er at så valgte han at tage til USA hvor det er pengene og ikke som i det danske medmenneskeligheden der udmønter sig i lutheransk dom a la Augustinsborgske trosbekendelser. Så er vi Lutter eller med Luther Ører med de Kroner der er at se i et land som engang og måske engang igen kan komme til at ligge under trækroner og ikke de kroner vi har i lommen eller og de tanker vi har på Hovedet.


Jeg ved dette er et vanskeligt udspil for ikke at kalde det et forslag som det vitterligt er. Men Hvis alt skulle gå galt har vi jo Frederik til at tage sig af at vi kan blive bevaret som bevaringsværdier i Klasse luksus A. For fremtiden.


Auken har været inde på en anden problematil omkring fordeling af goder i en artikel i Politiken. Hvor Amerikanerne – De røvhuller – Pardon moi Francaiche a la creme Franch. Har taget sammen Mærsk – Det endnu større RøvHUL Undskyld mit danske. For ikke at tale om Udsigten og sammen ligne situationen mellem krigen mellem frankrig her specialt skrevet med småt. Gjorde at nogen danske adelsmænd berigede sig på flådens bekostning parallel er slående ....


Hvor om alting er tilhører Olien Danmark da det er dansk grund. Og den tanke jeg fik i den sammenhæng er følgende. Bevar halvdelen til eftertiden ved lov om naturbevarelse så det man kæmper for økonmisk ikke kan betale sig som eksempel så alle forstår det er at lade Mærsk lide et kristeligt nederlag økonmisk til fordel for lov ect.

portefolio design maleri foto links kontakt video text home